Toimitusehdot

Toimitus- ja maksutavat

Toimitusaika tilauksellesi on noin 3-30 vrk., tilauksestasi, riippuen tietenkin varastotilanteestamme ja tilattavasta tuotteesta. Toimitamme tuotteita ympäri Suomen postitse. Jos tilauksellasi on erityisen kiire, esimerkiksi näytös, kilpailut yms., mainitse siitä "Lisätiedot" kentässä. Jos jostain syystä, tilauksesi viivästyy, ilmoitamme siitä mitä pikimmiten puhelimitse tai lähettämällä sähköpostia. 

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Ballerina & Liikunta Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja
lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj. 
 
Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai
MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa
syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla
ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on
myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

 

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Lasku (vain yhteisöille ja yrityksille)

Myymme tuotteita laskulla yhteisöille ja yrityksille.Ota yhteyttä myymäläämme puhelimitse tai lähettämällä sähköpostia. 

Toimituskulut

Ennakkoon maksetuissa tilauksissa toimituskulut ovat 8,10 € / lähetys, joka lisätään tilauksesi loppusummaan. 

Ennakkoon maksetuissa tilauksissa voit pienille tilauksille valita myös pikkupaketti -toimituksen. Pikkupaketin hinta on 5€ / lähetys ja saat lähetykselle seurantatunnuksen. Toimitusaika 2-3 arkipäivää. Huom: Tuotteen tiedoissa lukee maksimimäärä, mitä tuotteita mahtuu kirjeeseen. Pidätämme oikeuden periä puttuvan määrän postikuluista, mikäli tilaus ylittää kirjeen mitat. 

Noutamattoman lähetyksen uudelleenlähetyksestä perimme 5 € suuruisen maksun.

Vaihto- ja palautusoikeus

Tuotteillamme on normaali 14- päivän vaihto- sekä palautusoikeus. Voit vaihtaa ja palauttaa tuotteet käyttämättöminä. Palauta tuote tavallisena postipakettina tai kirjeenä.
Kirjoita lähetyksen päälle osoitteen lisäksi ASIAKASPALAUTUS - 633267 ja osoitteemme, niin tällöin sinun ei tarvitse maksaa postimaksua.
Muista täyttää palautuskaavake verkkosivuillamme: http://www.ballerinajaliikunta.fi/return-add - Näin palautus- ja vaihtoprosessi nopeutuu.
Alusvaatteilla ja sukkahousuilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta hygieniasyistä.


Palauttaessasi koko tilauksen tai osan tilauksesta, palautussumma maksetaan suoraan asiakkaan tilille.
Käsittelemme palautukset 14 päivän kuluessa.

Myymälässä asioidessa on käyttämättömillä tuotteilla 14vrk vaihto- ja palautusoikeus, joka EI koske alennustuotteita. Palauttaessasi tuotteen, hyvitämme summan lahjakorttina.