Yritys
Tervetuloa Ballerina & Liikunnan verkkosivuille!

Olemme toimineet samalla paikalla Tampereen ydinkeskustassa, Hämeenkadulla, jo vuodesta 1999 lähtien.
Vuonna 2011 yritys koki sukupolven vaihdoksen, jollon minä, Jenni Koskela, tulin jatkamaan äitini Kirstin luomaa yritystä. Olen  koko ikäni tanssinut, valmentanut, sekä opettanut lukuisia joukkueita eri tanssilajeissa.  Urani lajien parissa sisältää lukuisia arvokisaedustuksia ja -mitaleja EM- ja MM-tasolla, mukaan lukien seitsemän Suomen mestaruutta, kolme Euroopan mestaruutta, kaksi MM-hopeaa ja kaksi MM-pronssia.  Olen myös ollut Suomen cheertanssimaajoukkueen valmentajana lukuisia kertoja. 

Myymälässä teemme aina parhaamme asiakasta kuunnellen ja auttaen. Hyvä palvelu on meille kunnia-asia! Meidän Ballerinan loistava ja asiantunteva tiimi palvelee kaikissa osa-alueissa. 

Tuomme maahan alan merkkituotteita Euroopasta ja muualta maailmasta. Valmistamme myös oman malliston lisäksi tilauksestasi oman mallisi mukaan harjoitusasuja, pukuja, toppeja, housuja jne. Meiltä saat myös koristelut haluaamiisi tuotteisiin mm. glitteripainatuksella tai swarovskin kivillä.

Lisätietoja tuotteista ja palveluistamme saat sähköpostitse, puhelimitse tai käymällä liikkeessämme juttelemassa.

Lisäämme uusia tuotteita verkkokauppaan lähes päivittäin ja pyrimme päivittämään tarjoukset ja tuoreimmat uutiset aina myös Facebookiin ja Instagramiin.

Tuotteiden ostaminen Ballerina & Liikunnan verkkokaupasta on turvallista ja erittäin helppoa. Jos kuitenkin kaipaat apua, olemme vain puhelinsoiton tai sähköpostiviestin päässä ja autamme mielellämme!

Olemme  myös valtuutettu amerikkalaisen Capezion jälleenmyyjä Pirkanmaan alueellamme!

Tervetuloa ostoksille!


KYSY TARJOUS TUOTTEISTAMME JOUKKUEELLESI - Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiinne.


VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS:

Myymälässä asioidessa tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen on oltava alkuperäisessä kunnossaan ja käyttämätön. 
Palautuksen tapahtuessa hyvitämme summan lahjakorttina.
Vaihto- ja palautusoikeus EI koske alennustuotteita.